Today.ua

Тіна Кароль показала наймодніший тренч весни 2024 року

Співачка Тіна Кароль поділилася з численними шанувальниками новими фото. Артистка зачарувала Мережу стильним вбранням, у якому поєднала одразу кілька трендів.

Популярна українська співачка активно поповнює свій мікроблог в Інстаграм яскравими та стильними фото, зробленими на дозвіллі чи під час фотосесії. Ось і у новій публікації Тіна Кароль вирішила показати фанатам кілька кадрів, зроблених на одній із станцій метро у столиці України.

"Кожен подих, серце зводить від весняної краси Києва. Яке місце твоє улюблене у твоєму місті і чому? Буду навідуватись туди, розкажи. На фото: Перехід на Кловській. Тут все про гармонію та аутентичність крізь роки. Єдиний такий у світі. Дуже атмосферний" , - написала артистка.

На фото шанувальники побачили Тіну в стильному повсякденному луці, в якому поєднується кілька трендових речей. Для прогулянки співачка обрала стильні вкорочені джинси темно-синього кольору, який, до речі, став наймоднішим у 2024 році, та білу футболку з написом "Троянда".

Образ Кароль доповнила чорними лоферами, високими білими шкарпетками та вкороченим тренчем. Зазначимо, що такі куртки, називають одним із головних трендів весняного сезону.

Наряд співачки отримав масу захоплених відгуків. Фанати обсипали компліментами Тіну в коментарях та розповіли про гарні місця свого рідного міста.

Раніше стильний образ показала на публіці перша леді Олена Зеленська, яка одягла модний костюм та брошку з особливим змістом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ