Томатний суп сподобається навіть тим, хто не любить помідори. На його приготування піде приблизно півгодини, а подається страва з ароматними хрусткими грінками.
Томатний суп із консервованих помідорів – рецепт
Складові:
- 800 г консервованих помідорів
- Чверть склянки овочевого бульйону
- Половина цибулини
- 3 зубчики часнику
- 1 ст. л. оливкової олії
- 1 ст. л. вершкового масла
- 30 г густих вершків
- 1/4 ч. л. перцю чилі
- 1/4 ч. л. орегано
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування:
Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
- У каструлю з товстим дном викладаємо вершкове масло і додаємо оливкову олію.
- Додаємо дрібно нарізану цибулю – пасеруємо до м'якості, приблизно 3-4 хвилини.
- Додаємо дрібно нарізаний часник і готуємо ще хвилину.
- Вливаємо в каструлю овочевий бульйон.
- Подрібнюємо консервовані помідори та додаємо в суп.
- Туди ж вершки, перець чилі та орегано. Доводимо до кипіння і проварюємо 2-3 хвилини.
- Солимо і перчимо суп.
- Вимикаємо та пробиваємо блендером.
- Подавати до столу страву найкраще з грінками.
- Для їх приготування на лист вкладаємо шматочки хліба, побризкуємо оливковою олією, присипаємо сухим часником, цибульним порошком, сіллю, перцем та італійськими травами. Перемішуємо, щоб хліб просочився олією та приправами. Запікаємо в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.
Готово! Смачного!
Пропонуємо вам також спробувати приготувати яєчню по-арабськи – страву за 10 хвилин у соусі з помідорів.
Популярні зараз
Путін вирішив окупувати не лише Україну: названо ціль президента РФ на Заході
В Україні з 1 квітня збільшать мінімальну пенсію та виплати 65-річним пенсіонерам
Глава МЗС повідомив, коли F-16 з'являться в українському небі
Євро незабаром замінить долар: заява Національного банку України