Today.ua

Тонкі млинці на воді, які підходять для будь-якої начинки: покроковий рецепт

Млинці з солодкою чи солоною начинкою подобаються і дорослим, і дітям. Але іноді господині зіштовхуються зі складнощами при готуванні млинців – вони виходять занадто м'якими або розвалюються при спробі загорнути в них щось. Тому пропонуємо рецепт еластичних млинців, які точно не порвуться і потішать смаком.

Рецепт тонких млинців на воді

Інгредієнти:

Приготування:

  1. У невелику миску потрібно просіяти борошно.
  2. Далі слід додати до нього сіль, цукор та яйця.
  3. Ретельно перемішайте інгредієнти.
  4. Невеликими порціями вливайте воду та вінчиком замішуйте однорідне тісто. Для цього можна використовувати міксер на низькій швидкості або навіть блендер.
  5. Тісто для млинців має вийти досить рідким.
  6. Його слід відставити на 20 хвилин.
  7. Сковороду необхідно добре розігріти і змастити невеликою кількістю олії.
  8. У центр сковороди налийте трохи тіста і розподіліть його по всій поверхні, повертаючи сковороду в руці.
  9. Обсмажуйте млинці з одного боку до гарного рум'яного кольору (саме на неї потрібно буде викладати начинку), а з іншого треба трохи підрум'янити.
  10. Перекладаючи млинці на тарілку, потрібно змащувати їх вершковим маслом.
  11. Готові млинці наповніть будь-якою начинкою, загорніть конвертиком або рулетом і обсмажте з двох боків до рум'яності.

Смачного!

Пропонуємо також дізнатися, що додати до млинців, щоб вони не прилипали до сковороди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ