Today.ua

Тонкі млинці із зеленню: простий рецепт страви із особливим смаком

Млинці можуть бути не тільки солодкі або з начинкою, але ще й із зеленню. Ця страва відмінно підійде на кожен день і точно нікого не залишить байдужим.

Українська фуд-блогерша під ніком gordynovskaya поділилася рецептом ароматних солоних млинців із зеленню, які можна подавати зі сметаною та перцем.

Тонкі млинці із зеленню - рецепт

Інгредієнти (на 13 млинців):

Спосіб приготування:

  1. Наливаємо в ємність молоко, додаємо борошно і добре перемішуємо, щоб не було грудок.
  2. Вливаємо воду та олію.
  3. Розбиваємо яйця, додаємо цукор, сіль і добре перемішуємо. Додаємо до молочної суміші.
  4. Дрібно нарізаємо зелень і додаємо в тісто.
  5. Випікаємо млинці на добре розігрітій сковороді по 3 хвилини з одного боку та секунд 15 з іншого. Перед тим як виливати тісто на сковороду, тісто потрібно перемішати, тому що спливає зелень.
  6. Подавати можна зі сметаною або сметаною з часником.
 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Яна Рецепти ?? (@gordynovskaya)

Готово.

Нагадаємо, мангальщики поділилися рецептом дивовижно ніжного шашлику з курки - готується лише 30 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ