Млинці можуть бути не тільки солодкі або з начинкою, але ще й із зеленню. Ця страва відмінно підійде на кожен день і точно нікого не залишить байдужим.
Українська фуд-блогерша під ніком gordynovskaya поділилася рецептом ароматних солоних млинців із зеленню, які можна подавати зі сметаною та перцем.
Тонкі млинці із зеленню - рецепт
Інгредієнти (на 13 млинців):
- 450 мл молока
- 300 окропу
- 250 г борошна
- 2 ст. л. олії
- 3 яйця
- 1 ч. л. цукру
- дрібка солі
- кріп
- зелена цибуля
Спосіб приготування:
- Наливаємо в ємність молоко, додаємо борошно і добре перемішуємо, щоб не було грудок.
- Вливаємо воду та олію.
- Розбиваємо яйця, додаємо цукор, сіль і добре перемішуємо. Додаємо до молочної суміші.
- Дрібно нарізаємо зелень і додаємо в тісто.
- Випікаємо млинці на добре розігрітій сковороді по 3 хвилини з одного боку та секунд 15 з іншого. Перед тим як виливати тісто на сковороду, тісто потрібно перемішати, тому що спливає зелень.
- Подавати можна зі сметаною або сметаною з часником.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Готово.
Нагадаємо, мангальщики поділилися рецептом дивовижно ніжного шашлику з курки - готується лише 30 хвилин.