Today.ua

ТОП-3 породи собак, які врятують від осінньої хандри

Восени багато людей відчувають самотність і впадають в хандру. Особливо це стосується тих, хто живе один. З настанням холодів і скороченням світлового дня питання про наявність домашнього вихованця стає дуже актуальним. Представляємо до вашої уваги ТОП-3 породи собак, які розділять з вами дощові осінні вечори, так як для них перебувати поруч з людиною - велике щастя.

Золотистий ретривер

Це одні з найбільш дбайливих вихованців, які не обділять свого господаря увагою. Ретривер ходять по п'ятах і якщо господар лежить, то вони будуть лежати поруч з ним. Цю породу можна привчити вигулювати всього один раз в день, і собака не буде вередувати, якщо ви в погану погоду не захочете з нею виходити на вулицю. Але якщо ви вирішите побігати з твариною по осінньому листю, то ретривер не відмовиться від такої розваги, особливо, якщо поруч є діти.

Шелті

Це ідеальна порода собак для самотніх та літніх людей. За шелті легко доглядати, вони добре уживаються в квартирі, невибагливі в харчуванні і добре піддаються дресируванню. Вони слухняні і доброзичливі. Холодними осінніми вечорами ця собака буде віддано лежати з вами під ковдрою і разом прогулюватися під дощем. Шелті стане справжнім другом для того, хто про неї подбає.

Кінг-чарльз-спанієль

Собаки цієї породи мають спокійний характер і легко можуть уживатися з іншими тваринами. Вони будуть слухатися свого господаря в усьому, а нудьгувати не дадуть вже точно. Кінг-чарльз-спанієлі дуже активні і грайливі, тому з ними ви не будете відчувати себе самотніми.

Раніше повідомлялося, собаки яких порід рекомендується заводити сім'ям з дітьми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ