Today.ua

Тренд 2024: у моду повернувся найнезвичніший светр початку 2010-х років

У моду повернувся один із найзначніших трендів 2010-х років, який носила напевно кожна дівчина на той час. Стилісти відзначають, що светри-болеро стали писком зимового сезону 2023 та весни 2024.

Цього року серед трендів не лише балетки прийшли до нас із балету, а й кофточки-болеро. Це такі довгі рукави, з'єднані на спині, або укорочені кардигани-накидки, які можуть мати лише довгі рукави або ще горловину. Цей відкритий светр став трендом 2023 року і йому пророкують популярність і наступного року.

Подібні моделі були на показі Dolce & Gabbana, а болеро вже встигли вигуляти такі зірки як Белла Хадід, Емілі Ратаковскі та Джордан Деніелс.

На сьогоднішній час можна знайти безліч моделей на різний смак та гаманець. Деякі бренди пропонують класичні моделі - тонкі облягаючі болеро або теплі з великої в'язки з високим горлом, а інші покликані підкреслити унікальний стиль своєї власниці завдяки невигадливому дизайну або в'язці.

Носити болеро можна в різних стилях, наприклад, одягнувши з топом, джинсами, черевиками або кедами для прогулянки з подругами, або поверх сукні на тонких бретельках з лоферами або туфлями для побачення.

Нагадаємо, стилісти показали ідеальні зимові штани, які можуть замінити джинси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ