Today.ua

Трендові шорти на літо: які моделі допоможуть створити модний образ у спеку

Не всі жінки люблять носити сукні та спідниці, тому в спекотну пору року роблять ставку на шорти. І стилісти розповіли, які моделі укорочених штанів будуть найактуальнішими.

Бермуди

Шорти прямого або трохи розкльошеного крою довжиною до коліна раніше використовувався тільки як одяг для відпочинку. Зараз цей предмет одягу може стати стильним доповненням вбрання для будь-якого випадку в житті. Стилісти кажуть, що у 2024 році бермуди – це мастхев літнього гардероба жінок різного віку, який легко поєднувати з блузами, футболками та різним взуттям.

Спортивні

Це зручні та модні шорти, які можна використовувати для створення повсякденного образу. У 2024 році варто обирати широкі варіанти завдовжки до коліна. Такі шорти можна доповнити об'ємною футболкою та кедами чи кросівками.

Велосипедки

Облягаючі шорти довжиною до середини стегна чудово підійдуть для активних дівчат. У них можна піти на прогулянку або вирушити у похід. Однак стилісти нагадують, що носити їх варто з об'ємним і подовженим верхом, щоб вбрання не виглядало надто зухвало.

Джинсові

Це класика, яка довгі роки залишається у трендах. Однак у 2024 році жінкам варто обирати подовжені варіанти, а не ті, що практично нічого не прикривають. Такі шорти можна носити навіть на роботу, якщо їх правильно стилізувати.

Розкльошені

Шорти із широкими штанинами, які нагадують спідницю, будуть у тренді влітку 2024 року. Стилісти кажуть, що такі моделі можуть візуально зробити жінку стрункішою та підкреслити жіночність.

Нагадаємо також про головні тренди 2024 року, якими поділився відомий дизайнер одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ