Today.ua

Трендовий манікюр: ідеї дизайну нігтів у наймоднішому відтінку весни

Навесні сама природа надихає жінок на яскраві барви. І один із натуральних відтінків став наймоднішим у манікюрі. Який колір прикрасить нігті та подарує відмінний настрій модницям?

Весна – час придивитися до модних тенденцій і скористатися деякими з них, щоб зробити красивий і стильний нейл-арт. У новому сезоні особливо актуальним став небесний відтінок, тож майстри пропонують усім жінкам спробувати блакитний манікюр.

Всі відтінки блакитного кольору будуть на піку популярності навесні 2024 року. Тому варто спробувати покрити нігті будь-яким із них.

Доповнити манікюр у небесно-блакитному кольорі можна й іншими пастельними відтінками. Відмінно підійде білий, бежевий, ніжно-жовтий або сріблястий. Звичайно, можна використовувати і лаки більш контрастних відтінків.

Що стосується дизайну, то стильно виглядатиме французький манікюр блакитного кольору або класичний френч у поєднанні з омбре у блакитних відтінках.

Звичайно ж, навесні можна прикрасити нігті різними візерунками. Це можуть бути квіти, хмари або геометричні малюнки.

Модниці також можуть зробити кожен ніготь різного відтінку блакитного чи синього кольору. Такий манікюр дуже ніжно виглядатиме на руках і подарує гарний настрій.

Варто відзначити, що блакитний манікюр чудово підходить будь-якій формі та довжині нігтів. Але важливо пам'ятати, що зараз у моді натуральність, тому краще забути про надто гострі та довгі нігті, які виглядають зовсім неприродно.

Пропонуємо також інші варіанти стильного весняного манікюру в ніжних відтінках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ