Today.ua

Три популярні зачіски, які старять жінок за 50

Те, що добре виглядає на 20-річних дівчатах (а давайте зізнаємося, їм найчастіше личить абсолютно все), зовсім не прикрашає жінок за 50. Експерти з волосся розповіли, від яких трьох популярних зачісок краще відмовитися.

Три популярні зачіски, які старять жінок за 50

Чубчик з "пір'ям"

Актриса Фарра Фосетт стала законодавицею моди на чубчик-шторку, покладену убік і з піднятими вгору кінцями. У 80-ті такий чубчик робила собі Камілла Паркер-Боулз і продовжує досі. Однак, за словами стилістів, ця деталь дуже старить.

Довге рівне волосся

Для жінок за 50 у виборі зачісок важлива золота середина – не надто коротко, не надто довго. Справа в тому, що рівне довге волосся відкриває обличчя, підкреслюючи всі його недоліки. Якщо хочеться носити довге волосся, то варто подумати про те, що б зробити більш короткі пасма у обличчя, яке його пом'якшуватиме.

Начісування та обсяг

Іванка Трамп тривалий час носила одну й ту саму зачіску з шаленим об'ємом на маківці. Вона укладала волосся в черепашку, що додавало їй віку. Також від цієї зачіски вже давно віддає нафталіном, що ніяк не говорить про свіжість та молодість.

 

Не йдеться про те, щоб приховати процес старіння. Вік – природний цикл життя. Однак краще не підкреслювати зморшки та зміну кольору шкіри, а підкреслити найкращі риси обличчя, і допоможе в цьому вдала зачіска.

Нагадаємо, названо універсальну стрижку, яка приховує недоліки - прикрасить будь-яку жінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ