Today.ua

Три стрижки для жінок за 50 для омолодження та надання об'єму

З віком багато жінок потребують зміни іміджу, і більшість представниць прекрасної статі робить велику помилку і коротко обрізає волосся. Стилісти розповіли, що якщо вам перевалило за 50, це не означає, що потрібно ставити хрест на своїй зовнішності.

Піксі та її варіації – саме та стрижка, яку найчастіше вибирають вікові жінки. І комусь вона справді личить, але не всім. Стилісти відзначають, що важливо дотримуватись золотої середини – задля омолодження потрібно відмовитися від занадто короткої та надто довгої зачіски, щоб підкреслити свою красу та приховати недоліки та недосконалості.

Ідеальною довжиною для жінок за 50 стане стрижка не вище за лінію щелепи і трохи нижче плечей, однак у обличчя повинні бути більш короткі пасма.

У такому випадку ідеально підійдуть:

Боб. Ця стрижка універсальна, тому що підійде абсолютно будь-якій формі обличчя та типу волосся. Боб чудово виглядає як з чубчиком, так і без. Його можна укладати, а можна просто вимити волосся та підсушити феном.

Каре. Існує безліч варіацій даної стрижки, яку можна підібрати відповідно до форми обличчя та індивідуальних особливостей.

Каскад. Для жінок, які з віком не хочуть відмовлятися від довгого волосся, каскад – ідеальне рішення. Завдяки більш коротким пасам у обличчя, локони обрамляють його, приховуючи недоліки, а своєрідна стрижка додає багатошаровість об'єму.

Нагадаємо, стилісти показали, як виглядає ідеальна зачіска для власниць тонкого та ламкого волосся - стрижка-підкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ