Today.ua

“Цезар“ з пекінською капустою та куркою: рецепт смачного салату до Дня всіх закоханих

14 лютого люди у всьому світі відзначають День святого Валентина. Багато жінок готують святкову вечерю, щоб порадувати коханого чоловіка смачною їжею. І 2024 року особливу увагу українок привернув салат "Цезар" із куркою та пекінською капустою. Як його приготувати?

Українські військові знищили черговий російський військовий корабель просто у День усіх закоханих. Судно мало назву "Цезар Куніков", тому багато хто в Україні вирішив, що приготувати на святкову вечерю саме салат "Цезар" буде дуже символічно. Тому пропонує рецепт цієї чудової закуски.

Рецепт салату "Цезар" на День святого Валентина

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Курку слід нарізати шматочками завтовшки близько одного сантиметра, трохи відбити, посолити та поперчити і обсмажити до рум'яної скоринки на сковороді з двох боків.
  2. Готову курку потрібно покласти на паперові рушники, щоб усунути зайвий жир, і порізати великим кубиком.
  3. Батон потрібно нарізати кубиком.
  4. На сковороді слід нагріти трохи олії і обсмажити на ньому розрізаний навпіл зубчик часнику.
  5. Після часник потрібно прибрати і на цій олії обсмажити кубики хліба до рум'яності.
  6. Пекінську капусту слід нарізати великими шматками, а помідори розрізати навпіл.
  7. Сир треба натерти на дрібній або середній тертці.
  8. У склянку блендера потрібно вбити яйце, додати гірчицю, часник, сіль, оливкову олію та сік половини лимона та збити до однорідності.
  9. У великому сотейнику змішайте капусту, курку і помідори і залийте їх соусом, що вийшов.
  10. Посипте сиром та сухариками і подавайте на стіл.

Смачного!

Пропонуємо також кілька цікавих ідей "валентинок" ручної роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ