Today.ua

Тушкована капуста з медом та гірчицею: рецепт оригінального варіанту улюбленої страви

Кожна господиня має свій рецепт тушкованої капусти, якою вона балує сім'ю та друзів. А для тих, хто вирішив здивувати близьких оригінальною версією цієї популярної страви, пропонуємо спосіб приготування з медом та гірчицею.

Рецепт тушкованої капусти з медом та гірчицею

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Почати потрібно з підготовки овочів. Капусту потрібно нашаткувати, моркву, цибулю та солодкий перець – очистити та подрібнити.
  2. Візьміть велику сковороду, поставте її на вогонь і налийте олію.
  3. Коли вона нагріється, обсмажте цибулю до прозорості.
  4. Додайте моркву та обсмажуйте 5 хвилин.
  5. Потім додайте солодкий перець і обсмажуйте ще 5 хвилин.
  6. Далі до сковороди слід покласти свіжу і квашену капусту і протушкувати 5 хвилин.
  7. У невеликій мисочці змішайте рідкий мед і гірчицю, а потім полийте соусом, що вийшов, овочі в сковороді.
  8. Посоліть і поперчіть, перемішайте і тушкуйте під кришкою на слабкому вогні протягом пів години.
  9. Смачна тушкована капуста з медом та гірчицею готова.

Смачного!

Пропонуємо також дізнатися, який секретний інгредієнт може покращити смак традиційної тушкованої капусти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ