Today.ua

У білому жакеті з запахом та вишивкою: Олена Зеленська виступила на міжнародному форумі

Олена Зеленська взяла участь у міжнародному форумі, присвяченому українській культурі. На захід перша леді України прибула у стильному монохромному образі.

19 березня у Києві пройшов VII Міжнародний форум "Креативна Україна", у якому взяла участь і дружина українського президента. Вона виступила перед публікою та наголосила на важливості сучасної української культури та культурної дипломатії.

"Говорили про те, як розвивати креативну економіку України, як звучатиме голос її культурної дипломатії у світі. Ми не хочемо, щоб від нашого імені говорила лише зброя. Україна мусить себе захищати і захищає, але ми не маємо асоціюватись у світі лише з війною, бо не ми її розвʼязали", - підкреслила у своїй промові Олена Зеленська.

Для нового виходу в світ перша леді України обрала діловий костюм у класичних кольорах. Він складався з чорних штанів та білого жакета на запах, прикрашеного вишивкою у вигляді квітки. На ноги Олена одягла чорні замшеві туфлі на невеликому підборі, а вуха прикрасила трендовими сережками кольору металік у формі овалу.

Зеленська доповнила образ ніжним макіяжем у коричневих тонах і поклала волосся легкими хвилями з проділом на один бік.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська з'явилася на публіці у стильному вбранні, яке прикрасила брошкою у вигляді колоска.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ