Today.ua

У чорному костюмі та трендовому взутті: Олена Зеленська здійснила рідкісний вихід із чоловіком

Президент та перша леді України вперше за довгий час разом з'явилися на публіці. Володимир та Олена Зеленські відвідали місто Славутич, де взяли участь у кількох заходах.

У день 38-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній станції глава держави разом із дружиною відвідали місто Славутич, мешканці якого й працювали на АЕС. Під час візиту Володимир Зеленський виступив із промовою, в якій висловив подяку городянам за їхню сміливість багато років тому і під час війни з РФ, коли місто було окуповане росіянами.

Після подружжя вирушило до місцевої гімназії, де довідалося про роботу підприємства "Нова Кухня", яке відновила родина з Маріуполя. Потім Олена Зеленська побувала в інклюзивно-ресурсному центрі, який допомагає понад трьом сотням дітей, почула про розвиток проекту безбар'єрності у місті та разом із чоловіком вшанувала пам'ять жертв трагедії на ЧАЕС.

Для нової поїздки перша леді обрала стриманий діловий стиль. Вона одягла модний костюм, що складається з прямих укорочених штанів і подовженого двобортного жакета. Його Олена доповнила білою блузою, золотистими сережками у вигляді маленьких амфор та лоферами, туфлями, які стали одним із головних трендів весни 2024 року.

Володимир Зеленський не став змінювати свого стилю, тому з'явився на публіці у штанах-карго кольору хакі та чорному світшоті.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Раніше Олена Зеленська завітала на книжковий фестиваль у стильному костюмі-трійці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ