Today.ua

У весняній вишиванці та жакеті без коміра: Олена Зеленська зробила новий вихід у світ

Олена Зеленська відвідала нову виставку, присвячену кримським жінкам. Для нового виходу у світ перша леді обрала гарну вишиванку та діловий костюм.

В офісі Кримської платформи у Києві відбулося відкриття виставки під назвою "Ломикамінь. Жіночий опір у Криму". Вона присвячена всім кримським жінкам, які продовжують чинити опір російським окупантам протягом 10 років. Гостею на цьому заході була і дружина українського президента.

Олена Зеленська оглянула творчі роботи художників та виступила перед присутніми з промовою. У ній перша леді відзначила силу всіх жінок Криму та України загалом.

"Потужні мистецькі роботи про жінок, яких незаконно ув’язнили за підтримку України, дружин кримських політв’язнів, про тих, хто щодня ось уже 10 років чинить спротив окупантам. Опір у Криму триває. І світова громадськість має бачити, як росіяни намагаються його зламати, вчиняючи терор проти тих, хто виборює свободу своєї батьківщини", - зазначила дружина глави держави.

Для виставки Олена обрала ошатний діловий образ. Вона одягла чорну спідницю-олівець та класичний жакет без коміра, який прикрасила золотою брошкою. Доповнити костюм Зеленська вирішила гарною білою вишиванкою з орнаментом у вигляді весняних квітів.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська відвідала презентацію англомовної версії історії України у стильному діловому вбранні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ