Today.ua

У Мережі з'явилося нове фото Олега Винника: як змінився артист, що втік до Німеччини

Одна із відданих шанувальниць Олега Винника поділилася новим фото з артистом у Мережі. Інші фанати бурхливо відреагували на її пост, зазначивши, що їхній кумир помітно змінився.

Ще на самому початку повномасштабної війни один із найпопулярніших українських виконавців зник із медійного простору. Олег Винник не давав інтерв'ю, не робив офіційних заяв щодо вторгення РФ та перестав вести особистий блог в Інстаграм. Згодом стало відомо, що кумир жінок поїхав до Німеччини, де лікується від невідомої хвороби.

А нещодавно в Мережі з'явилася нова фотографія співака. Її у своєму акаунті показала головна фанатка Винника. Валерія Барон опублікувала кадр, на якому вона та її улюблений виконавець позують на камеру на тлі берлінського театру. Цікаво, що цей знімок представниця фан-клубу Олега оприлюднила у свій день народження

"Дякую, Всесвіт, за моє явлення в цей день! Дякую, мій Новий рік", - написала Валерія.

Підписники активно вітали іменинницю, але звернули увагу і на Винника. Користувачі Мережі наголосили, що співак дуже змінився.

"Дякую за фото. Дуже рада бачити Олега Анатолійовича", "Олег Анатолійович так змінився", "Олег, а вам бажаю повернення на сцену з новими піснями", "Винник немов Пресняков у молодості", - пишуть передплатники Барон.

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова розповіла про те, що Олег Винник кинув її на гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ