Today.ua

У облягаючій сукні з ефектним вирізом: Дженніфер Лопес показала новий гламурний образ

54-річна зірка фільму "Весільний переполох" знову привернула увагу публіки незвичайним та ефектним вбранням. Дженніфер Лопес підтримала чоловіка на благодійному заході.

Популярна американська актриса та співачка Дженніфер Лопес знає, як порадувати численну армію шанувальників не лише новими піснями та цікавими ролями у кіно. У своєму Інстаграм-акаунті знаменита красуня часто ділиться новими фото, демонструючи стильне та ефектне вбрання.

Ось і черговий пост Джей Ло присвятила розкішному образу, в якому вирушила на зірковий захід благодійної організації свого чоловіка у Лас-Вегасі. 54-річна співачка одягла чорну облягаючу сукню від британського бренду David Koma з прозорою вставкою спереду і приголомшливим асиметричним вирізом.

Срібні деталі зі стразами на вбранні робили образ Дженніфер ще більш сліпучим. А високий розріз відкрив публіці стрункі та накачані ноги виконавиці.

Образ зірка доповнила красивими босоніжками з тонкими ремінцями та на високих підборах, великою кількістю кілець та витими сережками. У руках Лопес тримала невеликий чорний клатч зі стразами.

Волосся зірки було покладено на прямий проділ і лягало елегантними хвилями на плечі. Для виходу в світ Джей Ло нанесла стильний вечірній макіяж з акцентом на очі.

Шанувальники захопилися ефектним вбранням співачки, тому в коментарях знову почали називати її королевою і розкішною жінкою.

А раніше ми писали про пікантне вбрання, яке Дженніфер Лопес приміряла для нової фотосесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ