Today.ua

У пальто-футлярі та з брошкою у вигляді птаха: Олена Зеленська здійснила новий вихід у світ

Олена Зеленська разом із командою свого благодійного фонду передала українським медикам машини швидкої допомоги. Для заходу перша леді обрала модне пальто та прикрасила його елегантною брошкою.

Дружина українського президента продовжує активно працювати, аби допомагати українцям. Так, Фонд Олени Зеленської у співпраці з Міністерством охорони здоров'я України отримали від уряду ОАЕ 50 машин швидкої допомоги.

Перша леді зазначила, що за час війни щонайменше 500 "швидких" було знищено або вкрадено росіянами. І це не так матеріальні збитки, як ускладнення роботи медиків. Тому вона висловила подяку партнерам з Об'єднаних Арабських Еміратів, завдяки яким Україна отримала одразу п'ять десятків автомобілів.

"Швидкі поїдуть (частина вже поїхала) до прифронтових регіонів – туди, де найчастіші обстріли, де щодня поранені, де завжди потрібна допомога", - поділилася Олена.

Для заходу Зеленська обрала стриманий образ у темних тонах. Вона одягла широкі чорні штани та гольф у тон і черевики на підборах. Наряд Перша леді доповнила модним пальто-футляром темно-сірого відтінку, яке вона прикрасила великою брошкою у вигляді птаха, що нагадує формою тризуб.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська зустрілася з представником Всесвітньої продовольчої програми та обрала для цього випадку комплект зі спідницею, що трапляється досить рідко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ