Today.ua

У червоній мінісукні та пальто з бантом: Кейт Міддлтон здійснила рідкісний вихід із чоловіком

Кейт Міддлтон приєдналася до інших членів королівської родини Великобританії на урочистому заході. Принцеса Уельська сяяла у розкішному червоному ансамблі.

До Великобританії з офіційним візитом вперше прибув президент Південної Кореї з дружиною. На честь цього було організовано урочистий прийом у Букінгемському палаці, де були присутні король і королева, а також принц і принцеса Уельські. І Кейт Міддлтон вдалося затьмарити всіх своїм вишуканим вбранням.

На захід жінка спадкоємця британського престолу одягла яскраво-червоне пальто-накидку від Кетрін Вокер, улюбленого дизайнера принцеси Діани, а тепер і її невістки. Таке пальто з ефектним бантом спереду можна придбати в середньому за 3 тисячі фунтів стерлінгів.

 

Багатодітна мама доповнила образ прямою сукнею довжиною вище коліна, невеликим клатчем, сапфіровими сережками та замшевими туфлями з гострим носком і на високих підборах у тон усьому вбранню.

Завершував ефектний лук червоний крислатий капелюх від британського дизайнера Джейн Тейлор, чиї головні убори часто прикрашають голови монарших осіб.

Для появи на публіці Кейт Міддлтон зібрала своє довге волосся в пишний низький пучок і зробила макіяж в коричневих тонах, виділивши очі.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

А раніше ми писали про те, в якому вигляді принцеса Уельська виступила на Національному симпозіумі в лондонському Музеї дизайну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ