Today.ua

У піджаку в стилі Chanel: Олена Зеленська зустрілася з королевою Каміллою у Великій Британії

Олена Зеленська відвідала резиденцію британського короля під час візиту до Лондона. Перша леді України зачарувала Мережу новим вбранням у стилі класичного Chanel.

Дружина президента України вирушила до Великобританії з робочим візитом. У перший день Олена Зеленська зустрілася з міністром закордонних справ та міністром охорони здоров'я та соціального захисту, з якими обговорила подальшу співпрацю двох країн. А потім перша леді завітала до вестмінстерської резиденції членів королівської родини - Кларенс-хаус.

Там відбулася аудієнція Олени з королевою Каміллою. Під час бесіди з дружиною британського короля Зеленська подякувала монаршій родині та всім жителям Сполученого Королівства за допомогу Україні та українцям.

"За прихисток 200 тисяч українських біженців і регулярні зустрічі з ними (Король і Королева не раз відвідували Український центр у Лондоні). Впевнена, наші народи мають спільні цінності: життя, свободу, демократію. Продовжуємо відстоювати їх разом", - зазначила дружина Володимира Зеленського.

Для зустрічі з королевою Олена обрала стильне вбрання. Вона прибула до резиденції у широких чорних штанах та фактурному піджаку кремового відтінку від українського дизайнера Лілії Літковської, який нагадує класичні жакети бренду Chanel.

Образ перша леді доповнила туфлями на високих підборах та акуратними сережками від Gunia Project.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська з'явилася на публіці у розкішній весняній вишиванці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ