Today.ua

У шовковій сукні кольору перлів: 57-річна Сальма Хайєк зачарувала мережу розкішним вбранням

57-річна Сальма Хайєк поділилася новими фотографіями, чим привернула увагу багатомільйонної армії шанувальників. Актриса похвалилася сукнею, яка вигідно підкреслила її пишні форми.

Знаменита мексикано-американська актриса Сальма Хайєк активно веде особистий блог в Інстаграм, де ділиться новими фото та відео. Зірка фільму "Бандитки" не боїться показати себе справжню, тому в її акаунті нерідко можна зустріти знімки, на яких вона без косметики та укладання. Але найчастіше вона все ж таки демонструє гламурні образи.

Так, у новій публікації Сальма показала вбрання, в якому збиралася вийти на червону доріжку гала-концерту у Музеї кіноакадемії. Для появи на публіці акторка вибрала розкішне шовкове плаття в підлогу від Gucci перлинного відтінку зі шлейфом та ефектним декольте, яке вигідно підкреслило пишну фігуру Хайєк. А імітація корсета у центральній частині вбрання візуально зробила талію зірки ще тоншою.

З аксесуарів знаменита красуня обрала великі блискучі сережки та обруч, прикрашений стразами. Гламурний образ зірка доповнила пишною зачіскою та красивим макіяжем з акцентом на очі.

Шанувальникам Сальми припав до душі її стильний образ. У коментарях вони обсипали компліментами актрису, називаючи її розкішною жінкою, яка, здається, не змінюється з віком.

До речі, такі компліменти отримала і Дженніфер Лопес, яка приміряла кілька зухвалих образів у новій фотосесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ