Today.ua

У штанах-палаццо та масивних сережках: Олена Зеленська запустила кампанію проти насильства

Олена Зеленська знову продемонструвала чудове почуття стилю. Для нового виходу у світ дружина українського президента обрала найтрендовіші штани осені 2023 року та модне взуття.

Перша леді України продовжує привертати увагу суспільства до важливих соціальних проблем. Олена Зеленська разом із віцепрем'єр-міністром з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгою Стефанішиною запустила нову кампанію "Зроби крок. Чуйність перемагає насильство".

Старт проєкту приурочений до початку міжнародної акції, яка порушує важливі соціальні теми, які часто замовчуються.

"Головна ідея в тому, що з насильством допомагають боротися навіть маленькі кроки. Небайдужість врятує чиєсь життя, якщо не мовчати, не відвертатись. Говорити про насильство щодо себе чи щодо близьких не соромно, – це відповідально. Боротися з домашнім агресором – те саме, що боротися з тим, хто напав на твою країну, твій дім", - зазначила дружина президента.

Для заходу Олена обрала образ у сіро-чорних кольорах. На ній був стильний костюм, що складається з широких штанів-палаццо, які зараз на піку популярності, та подовжений жакет вільного крою.

Образ перша леді доповнила сіро-блакитною блузою, масивними срібними сережками у вигляді плетіння, хусткою-паше та модними ботильйонами з квадратним носком.

А раніше Олена Зеленська одягла особливий аксесуар для спільного виходу у світ із чоловіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ