Today.ua

У жакеті з золотими ґудзиками та наймодніших джинсах осені 2023: новий образ Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон вийшла у світ з чоловіком. Принцеса Уельська з'явилася на публіці у синьому жакеті та наймодніших джинсах осені 2023 року.

Королівське подружжя відвідало семінар з розумової підготовки, який провела компанія SportsAid у Марлоу. Кейт Міддлтон є його покровителем. Захід пройшов у Національному спортивному центрі Бішам-Еббі.

Кетрін традиційно викликала ажіотаж. Вона приміряла білий топ у рубчик, який доповнила стильним синім жакетом із золотими ґудзиками. Вбрання гармонійно поєднувалося з темно-синіми джинсами. Її Високість обрала приталений фасон, проте не скінні, які вийшли з моди. Штани такої моделі зараз – останній писк моди.

Міддлтон поєднувала одяг зі зручним взуттям. Вона зупинила вибір на білих кедах на шнурівці. Представниця британської монархії постала з розпущеним волоссям, завитим у локони.

Риси обличчя матері трьох дітей підкреслив ніжний денний макіяж. Візажист особливо виділив сіро-зелені очі Кейт, наніс на вилиці бронзатор і завершив мейк персиковою помадою.

Міддлтон прикрасила вуха сережками у формі зірочок, а руку – улюбленою обручкою з сапфіром та діамантами, яка раніше належала леді Ді. Пальці правої руки британської знаменитості були забинтовані - вона пошкодила їх, коли стрибала на батуті разом із синами та дочкою.

Принц Вільям також віддав перевагу повсякденному аутфіту. Він поєднав блакитну сорочку із синім джемпером та темно-синіми класичними штанами. Спадкоємець престолу взув кеди кольору хакі.

Сімейна пара активно відвідує різні заходи, присвячені Всесвітньому дню психічного здоров'я, щоб наголосити на важливості ментального благополуччя, особливо серед молоді. Вони пропагують підтримку нового покоління та закликають їх займатися спортом, а також розвивати свої розумові здібності.

Раніше повідомлялося, що їсть Кейт Міддлтон на сніданок, щоб залишатися стрункою і здоровою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ