Today.ua

У спідній білизні: Даша Квіткова похвалилася результатами тренувань у залі

Переможниця 9 сезону шоу "Холостяк" Даша Квіткова похвалилася перед підписниками результатами наполегливої роботи у спортзалі. Дівчина розсекретила свої параметри, продемонструвавши струнке тіло.

Даша Квіткова – популярний блогер, за сторінкою в Інстаграмі якої стежить майже два мільйони користувачів мережі. Своїм підписникам 25-річна модель розповідає про своє насичене життя, участь у стильних фотосесіях та заняття спортом. А нещодавно вона вирішила похвалитися тим, як змінилося її тіло в результаті роботи в залі.

В Інстаграм-сториз Даша опублікувала пікантну фотографію, на якій постала в одній спідній білизні. На знімку шанувальники змогли оцінити накачану та підтягнуту фігуру молодої мами.

Разом із фото Квіткова розсекретила свої нові параметри. Виявилося, що при рості 165 сантиметрів Даша важить 52 кілограми. Об'єм її бюста становить 86 сантиметрів, талії – 61 сантиметр, а стегон – 96 сантиметрів. Але на досягнутому блогер не збирається зупинятися. Вона зізналася, що й надалі працюватиме в залі, щоб наростити м'язи.

"Сьогодні порівнювали мою форму, як я до нього прийшла і ту, яка сьогодні – це розрив. Крокуємо до цілі, м'язи ростуть", - написала модель, відмітивши свого тренера.

Нагадаємо, що раніше Даша Квіткова вийшла у світ у наймоднішій куртці осені 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ