Today.ua

У вбранні в стилі casual та з дітьми: опубліковано перше фото Кейт Міддлтон після операції

Принц Вільям поділився новим фото своєї жінки, яке продовжує відновлюватися після операції. Шанувальники королівської сім'ї захопилися, побачивши щасливу Кейт Міддлтон на сімейному знімку.

На початку 2024 року Кенсінгтонський палац повідомив про те, що принцеса Уельська бере відпустку, пов'язану з операцією на черевній порожнині та періодом післяопераційного відновлення. Але тривала відсутність Кейт Міддлтон викликала безліч різних чуток, які активно обговорюються в Мережі. Тож фанати були раді побачити новий знімок багатодітної матері.

Сьогодні, 10 березня, у Великій Британії відзначають День матері. На честь цього в офіційному акаунті принца та принцеси Уельських було опубліковано нову фотографію. На знімку можна побачити усміхнену Кетрін з трьома дітьми: синами Джорджем і Луї та дочкою Шарлоттою.

Як свідчить підпис, зворушливий сімейний кадр зробив принц Вільям у 2024 році.

"Дякую за ваші добрі побажання та постійну підтримку протягом останніх двох місяців. Вітаю всіх з Днем матері. Кетрін", - звернулася до публіки принцеса.

Шанувальники відзначили, що Кейт виглядає дуже добре. У коментарях фанати королівської родини пишуть, що вони невимовно раді побачити нове фото принцеси. Вони також бажають дружині принца Вільяма міцного здоров'я та вітають її з днем матері.

Нагадаємо, раніше Кейт Міддлтон потрапила до об'єктивів камер папараці, коли їхала в машині разом із мамою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ