Today.ua

У вишиванці з етнічним орнаментом: Олена Зеленська отримала спеціальну відзнаку

Олена Зеленська здобула спеціальну нагороду у День працівників дипломатичної служби України. Дружина українського президента обрала гарне етнічне вбрання для нового виходу у світ.

Перша леді України завітала на захід "Почесний посол України – 2023. Справа заради перемоги", організований Міністерством закордонних справ. Під час церемонії було нагороджено почесних послів, які нині виконують важливу роботу.

"Для мене честь бути серед вас. Пишаюся кожним і кожною в цьому залі. Бути амбасадором України сьогодні означає бути амбасадором демократії та правди. Амбасадором небаченої стійкості та сміливості. Це велика відповідальність. Роль дипломатії в нинішній війні, зокрема дипломатії культурної, наукової, цифрової, як ми бачимо із сьогоднішніх номінацій, величезна", - поділилася Олена Зеленська Зеленська.

Дружина президента також стала однією з тих, хто отримав нагороду. Глава МЗС Дмитро Кулеба особисто вручив Олені спеціальну відзнаку.

Для офіційного заходу перша леді обрала стильний образ, який складався з чорних штанів з високою посадкою та шкіряним поясом та розкішної вишиванки українського бренду Gaptuvalnya. Біла блуза з довгими рукавами-ліхтариками та застібкою на комірі прикрашена чорним квітковим орнаментом, який, як сказано на сайті бренду, натхненний самобутністю яворівської вишивки, притаманної Яворівському району Львівської області.

Образ Зеленська доповнила гарним укладанням на бічний проділ та повсякденним макіяжем у світлих тонах. З аксесуарів вона обрала лаконічні сережки та акуратний чокер із білих намистин на прозорій основі.

А раніше ми писали про те вбрання, в якому Олена Зеленська взяла участь у семінарі ВООЗ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ