Today.ua

У якому році закінчиться війна та звільнять територію України: астрологічний прогноз

Питання, коли і як закінчиться війна в Україні, не дає спокою більшості наших співвітчизників. Астрологи поділилися прогнозами щодо завершення бойових дій.

Прогноз Олексія Кириченка

Езотерик заявив, що закінчення бомбардувань очікується вже до літа 2024 року. Олексій запевнив, що деокупація української території відбуватиметься поступово, це тривалий і складний процес. Кириченко вважає, що між Україною та РФ можливі політичні угоди.

"У своїх прогнозах я наводжу аргументи того, що у лютому 2024 року будуть явні тенденції до закінчення війни. Закінчення гарячої фази війни прогнозується на травень 2024 року", - зазначив дослідник зірок.

Кириченко вважає, що активне звільнення нашої території розпочнеться у 2024-му і триватиме до початку 2025-го.

Прогноз Володимира Бадіяна

Астролог повідомив, що якщо українські захисники вийдуть до зими до Азовського моря, але гостра фаза війни затягнеться ще на рік. У такому разі до літа бойові дії мають завершитись. Інакше вони продовжаться до осені 2024-го.

Максимальна тривалість війни із РФ – до 2027 року. Вирішальним буде саме 2024 рік. Бадіян спрогнозував боротьбу за владу в Росії – там накопичуватимуться проблеми, які призведуть до змін.

Прогноз Влада Росса

Влад Росс вважає, що рашисти в листопаді активізуються і продовжать завдавати масованих ракетних ударів. Насамперед атаки будуть на міста-мільйонники – Київ, Львів, Дніпро, Одесу. Будуть складні ситуації у Миколаєві, Запоріжжі, Харкові, Кривому Розі та Херсоні.

"Однак у листопаді ми візьмемо Курдюмівку, після чого вийдемо на Горлівку. Тобто наше стратегічне завдання – оточити Горлівку. Там буде велике протистояння", – зазначив астролог.

Росс припускає, що війна може закінчитися 2024 року – для цього будуть усі умови.

Раніше астролог Яна Тимощук заявила, що є два сценарії завершення війни в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ