Today.ua

У жакеті із золотими ґудзиками та лоферах: новий образ Олени Зеленської у Бородянці

Перша леді України приїхала до Бородянки. 45-річна Олена Зеленська з'явилася у жакеті із золотими гудзиками та лоферах. Дружина президента разом із командою побувала на місці колишнього Центру дитячої та юнацької творчості, який зруйнували російські окупанти.

Олена Зеленська разом із помічниками планує відновити заклад, який допомагав новому поколінню розвивати свої таланти. Почесна гостя обрала образ total black. Вона поєднала водолазку з жакетом та вкороченими штанами. Вбрання доповнило наймодніше та найзручніше взуття осені 2023 – лофери.

Стилісти зробили Олені легке укладання на розпущене волосся. Риси обличчя підкреслив денний макіяж у натуральних тонах. Зеленська не стала перевантажувати аутфіт аксесуарами. Вона одягла обручку і прикрасила вуха золотими сережками.

Перша леді України зазначила, що місцевий Центр дитячої та юнацької творчості був єдиним місцем, де діти могли займатися спортом, готуватися до чемпіонатів з волейболу чи боксу, співати та малювати. Там було близько 50 секцій, у яких навчалися близько 2000 осіб. Ракета рашистів зруйнувала установу, на місці якої зараз порожнеча.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Там збудують новий творчо-спортивний хаб. Фонд Олени Зеленської спрямує на ці цілі мільйон доларів. Кошти передав фонд канадського фонду сім'ї Темертєєв, який підтримує її проекти.

"Відновлення дитячого хабу у Бородянці – це інвестиція у майбутнє наших дітей. Вона має стати однією із сотень історій оновлення всієї України", - наголосила знаменита українка.

Раніше Олена Зеленська зустрілася із представниками всесвітньо відомої компанії Google. Перша леді приміряла блузку під колір очей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ