Today.ua

У золотих сережках-краплях та костюмі графітового кольору: новий образ Олени Зеленської

Олена Зеленська вийшла світ у новому стильному образі. Перша леді України з'явилася у костюмі трендового графітового кольору та золотих сережках-краплях.

Дружина Володимира Зеленського взяла участь у заході "На шляху до подолання ґендерного розриву в оплаті праці". Олена постала у ефектному діловому образі. Вона одягла класичний брючний костюм темно-сірого відтінку та поєднувала його з чорною блузою.

45-річна обраниця глави держави уклала своє світле волосся у легкі хвилі. Вона нанесла макіяж у бежево-коричневих тонах і нафарбувала ноти нюдовим лаком.

Олена Зеленська зробила акцент на прикрасах. У її вухах виблискували золоті сережки у формі крапель.

Українська знаменитість обговорила з іншими гостями нерівність в оплаті чоловічої та жіночої праці. Представники сильної статі навіть у розвинених країнах одержують у середньому на 20% більше.

Наголошено, що Україна у найближчі сім років має подолати гендерний розрив в оплаті праці. Початок повномасштабної війни поставив ці плани під загрозу, проте робота у цьому напрямку продовжиться.

Зеленська наголосила, що в нашій країні люди думають не лише про виживання, а й про розвиток.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Скорочення гендерного розриву у зарплатах залежить не лише від формальних вимог зрівняти їх, а від гнучких умов праці та системної реструктуризації робочих місць. Потрібно враховувати, що жінки витрачають багато сил на материнство.

"Усвідомлення власної цінності самими жінками та усунення бар'єрів на шляху їхнього розвитку потребує великих зусиль з боку як держави, так і роботодавців. Упевнена, разом зможемо пройти цей шлях гідно навіть під час війни – і особливо під час війни. Бо саме за гідність у нас воюють і чоловіки, і жінки", - резюмувала перша леді України.

Раніше Олена Зеленська з'явилася на публіці у трендовому вбранні кольору слонової кістки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ