Today.ua

Український бренд звинуватив доньку Олі Полякової у крадіжці одягу (відео)

Старша донька української співачки Олі Полякової Маша потрапила у скандал, пов'язаний з одним із українських брендів одягу. Представники фешн-індустрії публічно звинуватили 18-річну блогерку Машу Полякову у крадіжці їхнього одягу.

Скандал набрав розголосу саме через дії модного бренду.

Звісно, Маша Полякова нічого не цупила з полиці модного бутика. Але представники бренду усе ж звинуватили її у крадіжці. Їхня претензія полягає в тому, що Маша, яка має немало підписників у популярних соцмережах, взялася свого часу прорекламувати їхній одяг. Дівчина мала зробити рекламу модним виробам в обмін на одяг від цього бренду.

Одяг Маша взяла, і начебто він їй навіть припав до смаку, бо донька Олі Полякової була помічена в ньому на фото у соцмережі. Але презенту від модельєрів Маша не відпрацювала: реклама модного бренду за її участю так і не вийшла.

Спроби змусити дівчину відпрацювати узятий товар нічого не дали. Марія взагалі перестала виходити на зв'язок.

"До останнього не хотіли виносити цю ситуацію на загал. Намагалися вирішити всіма доступними способами: неодноразово пробували достукатися до Марії, навіть писали на пошту і самій Олі", - йдеться у повідомленні власників модного одягу.

Марія, у свою чергу, спростувала звинувачення від модного бренду

Дівчина заявила, що і справді у серпні минулого року зголосилася на такий бартер: зробити бутику рекламу в обмін на деякі речі з нього. Причому вартість узятих нею речей не така уже й велика – близько 8 тисяч гривень. Однак реалізації її творчих планів стали на заваді проблеми зі здоров'ям.

"Нещодавно в Інтернеті з'явилося якесь відео, де якийсь бренд звинувачує мене в крадіжці. Це дійсно дуже неприємна ситуація, адже я мала викласти рекламу по бартеру, не за гроші, але, на жаль, потрапила до лікарні, тому вчасно не змогла зробити рекламу", - спробувала виправдатись Маша.

Водночас вона каже, що намагалася повернути бренду гроші за отриманий товар, але вони не надіслали їй рахунку, на який можна було переказати кошти. А натомість тепер намагаються штучно роздмухати скандал з начебто крадіжкою одягу. Маша Полякова вбачає у цьому спробу зробити хайп на її імені.

"На жаль, люди не ввійшли в моє положення і вирішили просто хайпонути на моєму імені. Коли я запропонувала оплатити товар, мені не надіслали реквізити ФОП, підчистили листування і не відповідали. Розумію, ситуація неприємна, розумію, скандал привертає більше уваги", - додала Полякова-молодша.

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова повідомила у соцмережі, що її старша донька знову потрапила до лікарні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ