Today.ua

Вершковий суп з грибами та сухариками: як приготувати страву ідеальної консистенції

Якщо ви з дитинства любите молочні супи та крем-супи, тоді пропонуємо вам урізноманітнити свій раціон ще одним смачним супчиком. Готується страва швидко. Всі інгредієнти збиваються блендером, а у доповнення до супу подаються сухарики, які можна приготувати самому.

Вершковий суп з грибами та сухариками

Інгредієнти:

Для сухариків:

Цибулю і моркву дрібно наріжте і протушкуйте на олії. Додайте в каструлю нарізану картоплю. Залийте зверху 1,3 л води. Сіль та спеції додавайте до смаку.

Після закипання варіть овочі 15 хвилин, поки картопля не буде готова.

Печериці дрібно наріжте і смажте до повного випаровування рідини.

Овочі помістіть у чашу для блендера і добре збийте. Додайте гриби та влийте вершки. Консистенція страви має бути як тісто на оладки.

Приготуємо швидко сухарики. Наріжте хліб на кубики, посоліть, додайте сухі трави і підсушіть в духовці 20 хвилин при невеликій температурі.

Подавайте вершковий суп із сухариками та зверху посипаною зеленню.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати сезонний крем-суп із кабачків на обід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ