Today.ua

Від “техаського волосся“ до міді-боба: названі тренди зачісок весни 2024 року

Справжнім хітом весни стануть кілька зачісок, які виглядають ефектно, легко укладаються та мають здоровий вигляд. Стилісти в галузі перукарського мистецтва розповіли про трендові укладання та довжину волосся. За допомогою їхніх порад жінки можуть зробити свій образ ще більш привабливим та ультрасучасним.

Чубчик

Це найпростіший спосіб освіжити та покращити стрижку. І навесні 2024 року до списку трендів потрапили чубчики, що м'яко обрамляють обличчя. Вони підходять будь-якій формі обличчя та у поєднанні із середньою довжиною волосся створюють ідеальні пропорції. Цього сезону краще вибирати чубчики в стилі 70-х, як у Дженни Ортеги і Дженніфер Лопес.

Мінімум засобів для укладання

Основний тренд 2024 року - волосся, яке виглядає здоровим і доглянутим. Тому зараз не час використовувати багато гелю, мусу та лаку для волосся і витрачати кілька годин на ідеальне укладання. Краще надати кучерям об'єм і підкреслити їхню текстуру. Також варто звернути увагу на здоров'я шкіри голови, від якого залежить зовнішній вигляд волосся.

Міді-боб

Минулого сезону в моді були моделі стрижки боб завдовжки до підборіддя. Навесні ж увагу модниць та стилістів привернули довші варіанти. "Довжина міді виразно виглядає більш гнучкою та сучасною. Вона не вимагає надто багато зусиль для догляду та укладання", - каже відомий стиліст.

"Техаське волосся"

Об'ємні зачіски з великими кучерями стають все більш популярними у модниць. Бейонсе, Майлі Сайрус та інші зірки вже показали власні інтерпретації таких укладок та викликали захоплення фанатів. Тому навесні 2024 року варто спробувати зробити "техаське волосся" або укладання в стилі "дружини мафіозі".

Банти та стрічки

Аксесуари для волосся залишаються актуальними, особливо банти та стрічки, які можна пов'язати навколо "хвоста" або пучка, або красиво вплести у коси. Така деталь додасть родзинку в образ і зробить його моднішим і романтичнішим.

Пропонуємо також дізнатися про найтрендовіші відтінки волосся весни 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ