Today.ua

Вінегрет по-німецьки: рецепт із секретним інгредієнтом

Вінегрет часто готують восени із овочів нового врожаю. У традиційному рецепті – звичні інгредієнти. Німецькі господині використовують секретний компонент, який є практично на кожній кухні.

Вінегрет по-німецьки виходить барвистим, легким, але водночас ситним. Це ідеальна страва для людей, які хочуть урізноманітнити меню вітамінною, недорогою та низькокалорійною стравою. У складі будуть не лише овочі, як в українському варіанті, а й фрукт – яблуко.

Інгредієнти

Приготування

  1. Відваріть картоплю, буряк та моркву. Якщо є час, краще запекти їх у духовці, використовуючи фольгу. Смак буде більш вираженим.
  2. Приготуйте заправку. Змішайте олію з сіллю, перцем або будь-якими прянощами, які вам подобаються.
  3. Наріжте всі овочі кубиком приблизно однакового розміру. Так само потрібно подрібнити яблуко (краще вибирати кисле, а не солодке). Кисле яблуко надасть страві гарний колір і незвичайний смаковий відтінок.
  4. Залийте всі інгредієнти заправкою та добре перемішайте.

Вінегрет по-німецьки перед подачею краще трохи охолодити - страві достатньо провести півгодини в холодильнику. Смачного!

Нагадаємо, що в українському рецепті у вінегреті є консервований зелений горошок або квасоля. Наші господині іноді додають квашену капусту. Однак у вказаному рецепті їх краще не використати.

Раніше повідомлялося про рецепт дерунів по-німецьки з незвичайним інгредієнтом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ