Today.ua

Віталій Козловський показав ніжне фото з дружиною та підтвердив, що готується стати батьком

39-річний Віталій Козловський підтвердив, що разом із новоспеченою дружиною готується до народження першої дитини. Артист зачарував шанувальників ніжним сімейним фото.

Популярний український співак та захисник України Віталій Козловський нещодавно порадував шанувальників новиною про те, що він одружився з коханою жінкою. Незабаром у близькому оточенні зірки повідомили, що виконавець та його дружина готуються стати батьками. Тоді закохані ніяк не коментували ці чутки, але через деякий час інформація все ж таки підтвердилася.

Про швидке поповнення у сім'ї повідомив сам майбутній батько. Віталій опублікував у своєму Інстаграм зворушливу фотографію, на якій обіймає вагітну дружину.

"При надії… Мій сенс. Стимул. Любов.", - підписав кадр співак.

На жаль, численні шанувальники не змогли побачити обличчя дружини Козловського на фото. Тому, з ким одружився артист поки що так і залишається загадкою.

Проте фанати активно вітають пару у коментарях, бажаючи Віталію та його обраниці щастя та успіху у всіх справах.

"Бажаю тільки миру та щастя вашій родині! Ну який молодець", "Вітаю вас. Сьогодні це найкращі новини", "Щиро вітаю! Нехай у вашому житті будуть лише хороші новини", "Щастя вам", - пишуть у Мережі.

Нагадаємо, що нещодавно мамою втретє стала актриса та телеведуча Лілія Ребрик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ