Today.ua

Меттью Перрі із серіалу “Друзі“ передчував смерть: стали відомі пророчі слова актора

Незадовго до своєї смерті Меттью Перрі сказав фразу, яка запам'яталася його вітчиму. Але тільки згодом чоловік наважився розкрити її громадськості. 

28 жовтня 2023 року несподівано помер американський актор Меттью Перрі, відомий за серіалом "Друзі" та фільмами "Дев'ять ярдів" та "Папі знову 17". Шанувальники та колеги досі оплакують втрату кумира та друга, а близькі люди почали ділитися деякими подробицями життя зірки. Так, вітчим актора вперше прокоментував смерть пасинка.

"Це ще не зникло. Це з тобою щодня. Це з тобою весь час. І є якийсь новий аспект, який атакує ваш мозок, це нелегко", - зазначив Кіт Моррісон.

Він додав, що для мами Меттью смерть сина стала особливо тяжкою. Бо останніми роками життя актор дуже зблизився з Сюзанною і навіть розповідав їй про те, що зазвичай чоловіки його віку не обговорюють з матерями.

Моррісон також повідомив, що незадовго до трагедії зірка серіалу "Друзі" був у гарному настрої і сміливо говорив про те, як бореться із залежністю. Перрі навіть пожартував про свою можливу смерть, і ці слова стали пророчими.

"Він був щасливий і сказав це. Він давно цього не говорив. І як він сам сказав: "Якби я раптом помер, люди були б шоковані, але не дуже багато людей здивувалося б". І він мав рацію", - згадав Кіт. 

Нагадаємо, що в Мережі було опубліковано офіційну версію смерті Меттью Перрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ