Today.ua

Володимиру Дантесу відмовили у зйомках через жарти над захисниками Коломойського

Співак Володимир Дантес повідомив про неприємний інцидент, який стався з ним нещодавно. Виявилося, що через власні жарти виконавець втратив шанс виступити у різдвяному шоу.

Популярний український співак Володимир Дантес не приховує власну думку щодо різних ситуацій. Тому після того, як одразу кілька людей, зокрема й співробітники каналу "1+1", виявили бажання взяти на поруки Ігоря Коломойського, якого судять за шахрайство та відмивання коштів, артист почав активно висміювати їх у своїх стендапах.

Однак така позиція нашкодила співаку, про що він і розповів у своїх соціальних мережах. За словами Володимира, нещодавно він отримав пропозицію взяти участь у зйомках різдвяного концерту на одному з українських каналів. Артист не став розкривати його назву, але користувачі мережі зрозуміли, що йдеться саме про "1+1". Але після низки жартів про людей, які підтримали Коломойського, запрошення скасували.

"Прикол. Мене запросили, просили звільнити дати на різдвяну зйомку на одному каналі (назву сховаю). Через тиждень скипнули через те, що я сміявся з людей, які брали Коломойського на поруки", - сказав Дантес.

Зважаючи на все, ситуація не дуже засмутила співака, зате точно дала новий привід для жартів.

А раніше ми писали про те, в яких умовах живе Ігор Коломойський у СІЗО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ