Today.ua

Як носити класичну білу сорочку взимку: модні та теплі варіанти

Класична біла сорочка – це предмет одягу, який має бути в гардеробі кожної модниці. Але як його носити, коли на вулиці стає холодно?

Існує безліч стильних варіантів стилізації білої сорочки. Але в холодну пору року потрібно подумати про те, як зробити образ не лише стильним, а й теплим. Тому ми розповімо, чим доповнити сорочку, щоби не замерзнути і виглядати модно.

З чим поєднувати білу сорочку взимку – стильні ідеї

Светр з вирізом

Теплий светр із глибоким трикутним або круглим вирізом відмінно доповнить улюблену білу сорочку та не дасть замерзнути у холодний зимовий день. Такий образ виглядатиме стильно, а також дозволить створювати безліч варіантів, просто змінюючи теплий трикотажний верх.

Кардиган

Це комбо буде виглядати неймовірно стильно, якщо кардиган буде застебнутий на всі гудзики, а манжети та комір сорочки виглядатимуть. Поєднувати такий варіант можна практично з будь-яким низом – з короткою спідницею у стилі кріппі, джинсами чи брюками.

Трикотажна безрукавка

У трендах продовжує залишатися трикотажна безрукавка у стилі оверсайз із V-подібним вирізом. А якщо доповнити його білою класичною сорочкою, то у вас вийде неймовірно стильний, а головне – теплий образ.

Чорна водолазка

Поєднуючи чорну водолазку та білу сорочку ви отримаєте стильне та благородне поєднання. Головне, щоб обидва вироби були з якісних матеріалів.

А раніше ми писали про шапки, які не варто носити взимку 2023-2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ