Today.ua

Як помити голову, щоб довше зберегти свіжість волосся і зробити його пишним

Власниці тонкого і жирного волосся не з чуток знають, як складно підтримувати свіжість локонів і надавати їм потрібний об'єм. Але є один простий спосіб досягти такого результату - це спосіб миття голови.

З самого дитинства нас вчили, як правильно мити голову: спочатку потрібно намочити волосся, нанести на нього шампунь, а потім змити його. З віком дівчата додають до цієї процедури ще й кондиціонер або маску, яка робить волосся більш м'яким і слухняним.

Але нещодавно перукарі виявили, що така послідовність не завжди приносить бажаного результату. Так і виник метод "пре-пу" або зворотне миття голови. Його суть полягає в тому, щоб наносити на мокре волосся спочатку кондиціонер або маску, робити невеликий масаж голови, а потім змивати засіб шампунем.

Як відзначають дерматологи, такий спосіб миття дозволяє краще зволожувати волосся. Крім того, шампунь, нанесений після кондиціонера, повністю змиває косметичний засіб, чого не можна домогтися простою водою.

В результаті такого миття волосся довше залишається чистим і зберігає об'єм. Разом з тим, цей метод прискорює ріст волосся, зміцнює його та покращує здоров'я шкіри голови.

Раніше стилісти назвали найтрендовішу стрижку 2024 року, яка вже користується популярністю у модниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ