Today.ua

Як приготувати глінтвейн: швидкий рецепт ідеального для холодного вечора напою

Гаряче вино з медом, цитрусовими та спеціями відмінно зігріє у холодний зимовий день. До того ж приготувати такий напій дуже просто.

Глінтвейн популярний у багатьох країнах світу, оскільки цей напій ідеальний для зимових вечорів, коли хочеться швидко зігрітися після прогулянки або повернення з роботи. Ми розповімо, як приготувати глінтвейн і які спеції найкраще додавати до нього.

Рецепт глінтвейну

Інгредієнти:

Приготування:

  1. У сотейник з товстим дном налийте воду і покладіть корицю, гвоздику, бадьян і чорнослив.
  2. Доведіть воду до кипіння, додайте мед і проваріть 10 хвилин.
  3. У цей час потрібно вимити апельсини, лимон та яблуко, після чого нарізати їх невеликими часточками.
  4. Додайте фрукти у воду з медом та спеціями.
  5. Проваріть протягом 5-7 хвилин.
  6. Після цього влийте в інгредієнти для глінтвейну вино і продовжуйте варити. Але не доводьте напій до кипіння. Він має бути просто гарячим.
  7. Розлийте глінтвейн по чашках або жароміцних келихах, прикрасьте часточкою апельсина і подавайте до столу.

Смачного!

А раніше ми ділилися рецептом корисної для здоров'я пасти Амосова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ