Today.ua

Як приготувати моркву по-корейськи вдома: простий рецепт ароматної та гострої закуски

Багато хто воліє піти в магазин і придбати вже готову моркву по-корейськи. Але цю страву можна зробити і самостійно. Готується вона дуже просто, головне - підібрати потрібні приправи та дотримуватися певної технології. Як приготувати вдома цю чудову закуску?

Для приготування моркви по-корейськи потрібна спеціальна тертка, але якщо її немає, не потрібно засмучуватися. Щоб нарізати тонкою соломкою моркву, можна використовувати овочечистку, а потім нарізати гострим ножем.

Морква по-корейськи - рецепт

Інгредієнти:

Порада: можна використовувати готову приправу для корейської моркви.

Приготування:

  1. Спочатку потрібно очистити і помити моркву, після чого нарізати її на спеціальній тертці або за допомогою овочечистки.
  2. Далі перекладіть нарізану моркву в глибоку миску, посоліть і поперчіть її та додайте мелений коріандр.
  3. Влийте оцтову есенцію.
  4. Ретельно перемішайте моркву з приправами руками та поставте настоюватися на 15 хвилин.
  5. У цей час потрібно очистити часник і пропустити через спеціальний прес або дрібно нарізати ножем.
  6. Посипте моркву подрібненим часником, але не перемішуйте.
  7. На сковороді нагрійте олію і полийте їм моркву.
  8. Перемішайте закуску дерев'яною ложкою.
  9. Перекладіть готовий салат у контейнер та поставте в холодильник мінімум на 5 годин.
  10. Домашня морква по-корейськи готова!

Смачного!

А раніше ми ділилися рецептом холодцю без тривалого варіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ