Today.ua

Як та з чим носити білий одяг навесні: стильні ідеї на кожен день

Білий колір одягу допомагає жінкам виглядати молодшими і свіжішими, тому навесні багато модниць вибирають вбрання саме такого відтінку. Але як його правильно носити та з чим поєднувати, щоб отримати стильний та красивий образ?

Стилісти дали кілька корисних рекомендацій жінкам, які планують носити біле вбрання у весняний період. Вони розповіли, чим доповнити такий образ і які луки виглядатимуть найбільш вигідно.

Найвиграшнішим рішенням стане варіант повністю білого ансамблю з використанням одягу одного або кількох відтінків цього кольору. Total white вбрання виглядає розкішно та дорого.

Вони підходять для багатьох випадків у житті: в такому образі можна піти на святковий захід, у ресторан, в офіс або навіть на зустріч з подружками.

Стильно виглядають також луки, в яких поєднується одяг білого та чорного кольорів. Це класичний варіант, який ніколи не виходить із моди. Але при створенні образу також можна використовувати інші кольорові варіанти, тому що білий ідеально виглядає з будь-яким кольором.

Для весни стилісти радять вибрати широкі білі штани з високою посадкою, які додадуть образу нотку шику. Їх можна доповнити блузою, гольфом, об'ємним светром або піджаком.

Звичайно ж, варто додати у весняний гардероб й білу сорочку, яку можна носити із джинсами, спідницями та брюками. Таке вбрання підійде як для роботи, так і для повсякденного образу.

Біле пальто – це також чудовий вибір для весни. Воно чудово впишеться в будь-який сучасний стиль і зробить його шикарнішим.

Якщо ви ставите комфорт на перше місце, то білі джинси стануть найкращим доповненням весняного гардероба. Їх можна поєднувати з зовсім різним верхом – чи то яскраве худорляве, квітчастий светр або стримана блуза чи гольф.

Комплект із білою спідницею вдало підкреслить струнку фігуру. З таким низом стильно виглядають яскраві светри, топи та куртки будь-яких відтінків.

Пропонуємо також дізнатися про кольори одягу, які будуть у тренді навесні 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ