Today.ua

Як вибрати модне взуття на весну 2024 року: головні тренди нового сезону

На вулиці стає все тепліше, тому жінки сміливо змінюють чоботи та черевики на легші туфлі. Але як вибрати взуття, яке буде не тільки зручним, а й модним?

Експерти у світі моди назвали кілька моментів, на які варто звернути увагу під час вибору взуття на весну. У новому сезоні вони радять зробити ставку на яскраві відтінки та натуральні матеріали. Особливо будуть актуальні блакитні, зелені та рожеві тони, а також класичні кольори – чорний, білий та бежевий.

Що стосується форми, то навесні 2024 року в тренді елегантне взуття із загостреним носком, масивна платформа, витончений низький підбор і об'ємні деталі.

Стилісти рекомендують вибирати універсальні моделі, що підходять під різні стилі одягу. Але не варто відмовлятися і від оригінальних форм та кольорів, щоб привернути увагу до ніг.

Наприклад, можна вибрати туфлі із прозорими елементами. Така пара відмінно виглядатиме як у діловому, так і в повсякденному образі.

Навесні 2024 року у тренди потрапили й металеві відтінки. Це взуття стане ефектною "родзинкою" всього вбрання.

Великі бантики, квіти чи інші об'ємні прикраси також повернулися до моди. Тому можна сміливо поповнити свій гардероб парою черевиків із великим декором.

Раніше стилісти також назвали кілька предметів гардероба, які стануть у пригоді всім жінкам навесні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ