Today.ua

Як зробити талію тонше за 5 хвилин: лайфхаки від стиліста допоможуть зменшити об'єм

Навряд чи знайдеться жінка, яка не мріє про витончену та тонку талію. На жаль, це вимагає чималих фізичних зусиль, але на допомогу може прийти правильний одяг. І вже за 5 хвилин ви отримаєте більш вузьку талію.

Стилісти стверджують, що за допомогою правильно підібраного вбрання можна візуально скоригувати навіть, здавалося б, найнедосконалішу фігуру. Що ж вони радять тим, хто хоче зробити талію на кілька сантиметрів менше?

Прості способи зробити талію візуально менше

Як би це парадоксально не звучало, завдання полягає в тому, щоб розширити інші області тіла, щоб повернути фігурі пропорції, тому важливо забезпечити достатній об'єм у плечах і стегнах.

Одяг з високою посадкою

Спідниці та штани з високою посадкою у поєднанні з об'ємним верхом чудово справляються із завданням візуального зменшення талії. Такий ефект стає можливим завдяки акценту, що створює пояс. Так талія виглядає значно вужче, ніж є насправді.

Спідниця в стилі нью-лук

Цей фасон спідниці з високою лінією талії відмінно підійде жінкам, які хочуть візуально скоригувати фігуру. Спідниця додасть обсягу нижній частини тіла і візуально зробить талію тоншою.

Ремінь

Найкращий спосіб зробити талію тоншою без виснажливих тренувань і корсета – це одягнути широкий пояс. Розміщувати такий аксесуар слід чітко в найтоншій частині торса. Тільки так можна досягти бажаного ефекту.

Чорно-білі комбінації

Комбінація чорного та білого кольорів також допоможе зробити талію візуально тоншою. Для цього можна носити темні штани обов'язково із завищеною талією та світлу блузу. Або ж навпаки – білий низ і чорний верх. Відмінно створює ілюзію стрункішої фігури вбрання з чорного топу та штанів, поверх яких одягнена біла сорочка або піджак.

А раніше ми розповідали про те, з чим носити светр оверсайз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ