Today.ua

Як зрозуміти, що партнер – аб'юзер: перші ознаки агресивного чоловіка

Вибираючи другу половинку, жінка не завжди може одразу сказати, яким чоловік буде у стосунках. Деякі з них романтичні, інші можуть виявитися аб'юзерами. На що в поведінці потенційного партнера варто звернути увагу, щоб не стати жертвою домашнього насильства?

Аб'юзери не завжди відразу виявляють свою справжню сутність. Вони вміють приховувати свої негативні якості, щоб підкорити жінку, що сподобалася їм. Тому жінкам варто придивлятися до слів і вчинків чоловіка, з яким вони починають будувати стосунки.

Приниження

Якщо чоловік постійно намагається вас принизити, висміює якісь ваші вчинки чи звички, це перший дзвіночок. Не важливо, де він це робить - наодинці або в компанії, вдаючи, що він таким чином пожартував. У такі моменти жінка відчуває невпевненість, а аб'юзерам саме це й потрібно.

Шантаж

Емоційний шантаж також говорить про те, що ви маєте справу з аб'юзером. Найчастіше такі чоловіки кажуть, що підуть від коханої, якщо вона не виконає їх прохання. Це може звучати і як "я з тобою розлучуся, якщо ти не робитимеш, як я сказав", і як "я не зможу жити без тебе, моє життя не буде колишнім, якщо ти підеш".

Почуття провини

Якщо аб'юзер відчуває, що жінка закохана в нього, він поступово починає знімати маску і виявляє властиву йому агресію за допомогою частих звинувачень. Він зробить все, щоб дама відчула себе нікому не потрібною і нездатною на що-небудь, тому навіть не думала про те, щоб попросити про допомогу або піти від домашнього агресора.

Неповага

Якщо ви говорите про свої проблеми, мрії та почуття, а у відповідь від партнера відчуваєте байдужість або навіть зневагу, то це говорить про те, що поряд з вами аб'юзер. Такі чоловіки не тільки не підтримують своїх жінок, але ще й сміються з їхніх переживань і труднощів, а потім знову і знову нагадують про них.

Зайві ревнощі

Аб'юзерам подобається, щоб їхня жінка завжди була поряд з ними. Її бажання відпочити з подругами чи окремо від нього сприймається як зрада. Такі чоловіки постійно перевіряють телефон своєї жінки та не дозволяють їй ходити кудись без нього. А якщо він побачить, що вона спілкується з іншим чоловіком, хай навіть по роботі, це може призвести до скандалу.

А раніше ми писали про те, які компліменти насправді прихована образа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ