Today.ua

Японська вправа з рушником допоможе схуднути та покращити поставу: як правильно виконувати

Щоб позбутися зайвої ваги та покращити поставу, не обов'язково йти до спортивної зали. Можна просто виконувати лише одну вправу, розроблену японським доктором Тошикі Фукуцудзі.

Методика лікаря з Японії відома усьому світу завдяки своїй простоті та ефективності. Багато людей вже спробували вправу з рушником і розповіли про досягнуті результати в Мережі, чим надихнули інших теж випробувати цей метод схуднення та позбавлення від болю в спині. І всі вони говорять про його ефективність.

Японський медик, який спеціалізується на рефлексології, акупунктурі та шіацу, припустив, що накопичення жиру в області живота безпосередньо пов'язане з проблемами з поставою. І він зміг розробити вправу, яка допомагає зробити талію тоншою і позбутися болю в спині. Хоча все, що потрібно робити – це лежати на рушнику.

Техніка виконання цієї методики неймовірно проста. Потрібно взяти рушник і звернути його тугим валиком. Важливо, щоб він був такою ж шириною, як і ваша спина, або трохи ширше.

Покладіть валик, що вийшов, на підлогу і ляжте на нього так, щоб рушник знаходився під попереком на рівні пупка. Витягніть руки над головою і з'єднайте мізинці. Ноги потрібно покласти прямо, поставивши п'яти на ширині плечей і з'єднавши великі пальці.

У такому положенні слід залишатися протягом п'яти хвилин. Для досягнення найкращих результатів повторювати вправу слід тричі на день.

Пропонуємо також кілька вправ настінного пілатесу, які також допоможуть схуднути та покращити поставу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ