Запіканка з кабачками: рецепт легкої літньої страви на кожен день

Автор: Анастасия Березовская

Кабачки - улюблений літній овоч, який має не лише приємний смак, а й несе масу користі організму, а також не шкодить фігурі. Український фудблогер поділилася рецептом легкої запіканки на літо з кабачків із морквою та яйцями.

Запіканка з кабачками: рецепт легкої літньої страви на кожен день - today.ua

Сімейний нутриціолог зазначає, що цю страву можна давати навіть найменшим - дітям від 6 місяців, якщо вони не мають алергії на інгредієнти. Головними алергенами в рецепті є яйця, молочка (сметала/йогурт/сир) та глютен (борошно).

Запіканка з кабачків з морквиною - рецепт

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 1 ст. л. йогурту або сметани
  • 60 г твердого сиру
  • 1 середній кабачок
  • 1 середня морква
  • 1 ст. л. борошна
  • сіль за смаком
  • перець за смаком
  • улюблені приправи до смаку (куркума, хмелі сунелі)

Запіканка з кабачками: рецепт легкої літньої страви на кожен день
Спосіб приготування:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

  1. Яйця змішуємо з йогуртом чи сметаною – збиваємо віночком.
  2. Сир натерти на дрібній тертці та вмішати в яєчну суміш.
  3. Борошно просіяти і акуратно вмішати в рідку суміш, щоб не було грудок.
  4. Кабачок та морквину нарізати тонкими кільцями і додати до тіста – добре перемішати.
  5. Переливаємо все у форму для запікання.
  6. Готуємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.
 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от ПРИКОРМ/BLW▫️Харчування дітей▫️РЕЦЕПТИ (@roksolana.harasymiv)

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Пропонуємо спробувати приготувати полуничний мус - ідеальний десерт для літнього вихідного дня.

Головне