Today.ua

Запіканка з кабачками: рецепт легкої літньої страви на кожен день

Кабачки - улюблений літній овоч, який має не лише приємний смак, а й несе масу користі організму, а також не шкодить фігурі. Український фудблогер поділилася рецептом легкої запіканки на літо з кабачків із морквою та яйцями.

Сімейний нутриціолог зазначає, що цю страву можна давати навіть найменшим - дітям від 6 місяців, якщо вони не мають алергії на інгредієнти. Головними алергенами в рецепті є яйця, молочка (сметала/йогурт/сир) та глютен (борошно).

Запіканка з кабачків з морквиною - рецепт

Інгредієнти:


Спосіб приготування:

  1. Яйця змішуємо з йогуртом чи сметаною – збиваємо віночком.
  2. Сир натерти на дрібній тертці та вмішати в яєчну суміш.
  3. Борошно просіяти і акуратно вмішати в рідку суміш, щоб не було грудок.
  4. Кабачок та морквину нарізати тонкими кільцями і додати до тіста – добре перемішати.
  5. Переливаємо все у форму для запікання.
  6. Готуємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20-25 хвилин.
 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от ПРИКОРМ/BLW▫️Харчування дітей▫️РЕЦЕПТИ (@roksolana.harasymiv)

Пропонуємо спробувати приготувати полуничний мус - ідеальний десерт для літнього вихідного дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ