Today.ua

Зеленський розповів, як розслабляється під час війни: “Вибір обмежений“

У президента країни, що воює, не так багато вільного часу, тому Володимир Зеленський намагається провести його в розслаблюючій обстановці. І глава держави поділився, які заняття заспокоюють його та дарують позитивні емоції.

Президент України дав нове інтерв'ю американському виданню The New York Times. У розмові з журналістами Володимир Олександрович обговорив робочі та особисті питання. Він зізнався, який вид дозвілля справді піднімає йому настрій і розслаблює.

"Під час війни вибір обмежений. Чесно кажучи, емоції допомагають. Якщо є можливість побачитися з дітьми... дружину бачу частіше, бо вона в офісі, а дітей бачу дуже рідко. Якщо ви бачите свою сім'ю, це емоційно піднімає настрій", - розповів він. глава української держави.

За словами Зеленського, йому дуже важливо проводити час із сином та донькою. Він каже, що такі моменти заряджають його енергією.

"Це найщасливіші моменти. Ось тоді я можу розслабитись", - додав президент.

Але він має й інші хобі. Володимир Зеленський розповів журналістам, що любить читати фантастику вночі. Але сил йому вистачає лише на кілька сторінок, оскільки він швидко засинає. Президент зізнається, що в нього просто немає сил на те, щоби прочитати всю книгу або подивитися фільм.

Нагадаємо, раніше про життя своєї сім'ї розповіла й Олена Зеленська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ