Today.ua

Зірка “Сутінків“ Роберт Паттінсон став батьком: перші фото з дитиною

37-річний Роберт Паттінсон став татом. Кохана знаменитого актора народила первістка, а незабаром новоспечені батьки потрапили до об'єктивів камер папараці разом із малюком.

Зірка культової вампірської саги "Сутінки" та його подруга, англійська модель та актриса Сьюкі Вотерхаус насолоджуються новим статусом. Тепер Роберт Паттінсон та його кохана – батьки. Про це повідомляють у виданні DailyMail.

Про те, що зірка фільму "Докази розуму" вагітна стало відомо вже тоді, коли модель не змогла приховувати живіт, що помітно округлився. Це сталося 19 листопада на фестивалі у Мексиці. А те, що первісток Роберта і Сьюкі з'явився на світ, розкрилося лише після того, як пару помітили з коляскою.

Зірки потрапили до об'єктивів камер папараці, коли вирушили на сімейну прогулянку до Лос-Анджелеса. Паттінсон котив перед собою світло-рожевий візок з малюком, а Уотерхаус йшла поруч. Судячи з нарядів акторів, вони хотіли залишитися непоміченими, але журналісти все ж таки впізнали їх.

Поки що ні Роберт, ні Сьюкі не прокоментували народження дитини. Коли він з'явився на світ, також невідомо, як і стать малюка.

Нагадаємо, що актор та модель почали зустрічатися у 2018 році. Вони намагаються не обговорювати своє приватне життя.

А раніше стало відомо про поповнення у сім'ї іншої голлівудської зірки – 51-річна Кемерон Діас стала мамою вдруге.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ