Today.ua

Знаки Зодіаку, на які чекають сюрпризи в серпні: астролог назвав чотирьох щасливчиків

Астролог Влад Росс проаналізував розташування планет у серпні та склав гороскопи. Він назвав чотири знаки Зодіаку, на які наступного місяця очікують приємні сюрпризи.

Серпень можна назвати одним із найретроградніших місяців року, тому що вісім планет будуть перебувати в особливому становищі. Повний місяць проходитиме у Водолії, тому у людей, народжених під цим знаком Зодіаку, чекає успіх. Вони можуть завести сім'ю, повернутися додому із-за кордону або купити житло. Успіх чекає на них як у фінансових, так і творчих питаннях.

Відмінний місяць чекає і на Левів, які купатимуться в коханні та розкоші. На них очікують кар'єрне просування, більше можливостей та збільшення доходу. Це найщасливіший знак Зодіаку у серпні. Їм особливо пощастить, якщо вдасться повернути колишніх ділових партнерів.

Хороший період чекає і на Тельців. У них налагодяться відносини з родичами, можливі поїздки за кордон та довгоочікувана відпустка, а також просування в роботі та збільшення фінансових потоків.

У Раків вдало складатимуться справи із самовдосконаленням. Вони отримуватимуть освіту, складатимуть іспити та проводитимуть час у відрядженнях. Астролог спрогнозував людям цього знака Зодіаку збільшення заробітку.

Для яких знаків Зодіаку серпень буде проблемним

Влад Росс назвав чотири знаки Зодіаку, яким не пощастить у серпні. Негативні зміни очікуються у житті Дів, Близнюків, Стрільців та Риб.

У Дів буде катастрофічний період, не можна розпочинати нові справи. Краще позбавлятися всього старого.

На Близнюків чекають невдачі у другій половині місяця, можливі сварки з близькими та проблеми з начальством, аж до звільнення.

У Стрільців можуть виникнути невиправдані витрати, на них чекають невдалі поїздки.

Рибам серпень також не обіцяє нічого доброго. Людям цього знаку Зодіаку треба відпочити від справ та взяти паузу, щоб відновити сили.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яких оберігають найвищі сили – їм пощастить більше, ніж іншим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ